Willem Botha (Redakteur). 'n Man wat beur. Huldigingsbundel vir Dirk van Schalkwyk. - Swart , Corlietha (Lexikos, 2004)
Dr. Dirk van Schalkwyk het sedert sy aanstelling as Hoofredakteur van dieWoordeboek van die Afrikaanse Taal op 1 Augustus 1991 rigtinggewende leksikografieseleiding op nasionale en internasionale terrein gegee. Met 'n Man watbeur verleen die Buro van die WAT treffende erkenning aan dr. Van Schalkwykby sy aftrede. Die nuwe Hoofredakteur van die WAT, dr. Willem Botha, het asredakteur van die huldigingsbundel opgetree.