Phillip Louw: Oxford Afrikaans-Engels / English-Afrikaans Skoolwoordeboek / School Dictionary - Prinsloo, Anton F. (Lexikos, 2007)
Die Oxford Afrikaans–Engels/English–Afrikaans Skoolwoordeboek is as skoolwoor-deboek 'n puik hulpbron vir leerders. Dit is egter meer as net 'n woordeboek, soos wat 'n oorsig dadelik toon.