P. Harteveld (Red.), L.G. de Stadler en D.C. Hauptfleisch (Medewerkers). Woordkeusegids: 'n Kerntesourus van Afrikaans. - Vos, I.L. (Lexikos, 1994)
Review of P. Harteveld (Red.), L.G. de Stadler en D.C. Hauptfleisch (Medewerkers). Woordkeusegids: 'n Kerntesourus van Afrikaans.