T.T. Cloete (Redakteur), Leon Strydom, Heilna du Plooy en Anna-Marie Bisschoff (Medewerkers). Literêre terme en teorieë. - Gilfillan, F.R. (Lexikos, 1994)
Review of T.T. Cloete (Redakteur), Leon Strydom, Heilna du Plooy en Anna-Marie Bisschoff (Medewerkers). Literêre terme en teorieë.